Over

Luiervergelijker.nl is een initiatief van Ellen van Hemert, moeder van een tweeling en luier grootverbruiker.

Toen onze tweeling pas geboren was gingen er per week meer dan 100 luiers doorheen. In de zoektocht naar de beste luier hebben we vele merken uitgeprobeerd. Op internet kon ik niet de informatie over luiers vinden die ik zocht. Dat bracht mij op het idee om zelf een website over luiers te beginnen. Ik wil graag mijn ervaringen over luiers met iedereen delen in de hoop dat anderen er wat aan hebben en op hun beurt ook hun ervaringen delen via Luiervergelijker.nl.

Daarnaast heb ik zoveel mogelijk informatie over de diverse luiermerken verzameld. Het verzamelen en bijhouden van de kenmerken en prijzen van luiers doe ik alleen en is een tijdrovende bezigheid. Je kunt dan ook geen rechten ontlenen aan de prijzen en informatie getoond op deze website. Mocht er informatie onjuist of onvolledig zijn, dan hoor ik het graag! Klik hier om het contactformulier in te vullen.