Zwitsal luiers

Zachte billetjes zijn blije billetjes met de comfortabele en zachte Zwitsal luiers. Alle kennis over babyverzorging heeft Zwitsal gebruikt om een luier te ontwikkelen, die niet alleen zacht is maar ook voldoende bewegingsvrijheid geeft. Zwitsal luiers houden de billetjes van je kindje langdurig droog, zowel overdag als ‘s nachts.

De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en hebben een optimale pasvorm die meebeweegt met je kindje. Bovendien zijn de luiers dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en hierdoor geschikt voor de gevoelige babyhuid. De flexibele, zachte plakstrips sluiten comfortabel aan rond het buikje.

Door het gebruik van ultra absorberend materiaal houden de luiers de babybilletjes gedurende dag en nacht langdurig droog. De zachte en hoge randjes helpen daarnaast het doorlekken van de luier voorkomen.

Ongeparfumeerd met apart Zwitsal geurbuiltje. De luiers hebben een neutrale geur. Je kunt zelf bepalen of je de milde Zwitsal geur toevoegt met het bijgevoegde geurbuiltje.
Aangeboden door: Luieraanbiedingen.net

{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (1 Review)
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit
Wat andere gebruikers vinden... Beoordeel deze luier
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Beoordeel deze luier