Email RSS Feed Twitter Facebook
Kruidvat luiers
User Rating:
VN:RO [1.9.22_1171]
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit
Rating: 3.7/5 (64 votes cast)

Kruidvat luiers

Kruidvat luiers zijn het huismerk van drogisterijketen Kruidvat. In 2011 won Kruidvat de Kassa luiertest en ook op Luiervergelijker.nl heeft de Kruidvat luier vele fans.

Kruidvat werkoopt al meer dan 20 jaar luiers van het eigen merk van uitstekende kwaliteit, tegen een zeer lage prijs. Niet voor niets draagt één op de vier baby’s in Nederland een Kruidvat luier. De Kruidvat luier heeft een uitstekende pasvorm wat de bewegingsvrijheid voor de kleintjes ten goede komt. De luiers zijn zo gemaakt dat ze supersnel absorberen, zodat billetjes mooi droog blijven en huidirritatie optimaal wordt voorkomen. Alle Kruidvat luiers beschikken, als eerste in Nederland, over het FSC keurmerk. Het FSC-keurmerk geeft de zekerheid dat het hout, dat als grondstof voor de papierpulp in de luier wordt gebruikt, afkomstig is uit verantwoord gehoorde bossen.

Kruidvat luiers, 3.7 out of 5 based on 64 ratings
 1. Denise schrijft Luiers stinken
  15/10/2017
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Pasvorm en absorptie zijn helemaal top!!! Maar de stank van de luier zelf geeft een onwijze stank af die niet te harden is. Mijn zoontjes kamertje ruikt helemaal naar chemische luier. Het slaat serieus gewoon op mijn hoofd en krijg er hoofdpijn van. Het dichte pak gaat daarom ook terug naar de winkel en helaas door de stank gaat deze luier niet meer gekocht worden. Stonken ze niet was dit zeker qua pasvorm en absorptie mijn favoriet geweest.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 2. Serena schrijft Tot 4+ prima, maat 5 is een drama na de verbetering.
  24/04/2017
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Onze 3 oudste kids hadden altijd de Kruidvat luiers. Goedkoop en de beste! Toen onze 4de kindje er een paar jaar later achteraan kwam, gelijk weer de Kruidvat luiers gekocht. Ook altijd goed geweest, totdat we een maat groter moesten en we op maat 5 zaten. De ene lekkende luier na de andere… ik ben helaas genoodzaakt om op een andere luier over te stappen, want ik blijf wassen…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 3. Esther schrijft Zeer tevreden
  24/01/2017
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Ik vind de kruidvat luier de fijnste luier na de pampers. Maar de pampers zijn zo duur dat ik de kruidvat echt met stip op 1 heb staan. Heb verschillende luiers geprobeerd, van jumbo, bumblies, etos en pampers. Kruidvat komt bij mij steeds als fijnste luier uit de bus. Wat ik vaak nog zie bij verschillende mensen die een luier aandoen bij een baby/kind; het randje wordt niet naar buiten gevouwen. Het randje wat bij de beentjes zit. Dit voorkomt het lekken langs de beentjes. En heeft je kindje last van dunne ontlasting: vouw het randje bij de rug naar binnen. Dit scheelt een hoop ontlasting op de rug en kleertjes! Verder vind ik de prijs van de kruidvat luiers top! 16 cent per luier tegen 40 cent voor een pamper.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 4. Lucas schrijft Prima kwaliteit
  12/10/2016
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  – De (chemische) lucht is inderdaad vrij aanwezig. Maar heb het idee dat ze inmiddels weer aangepast zijn waardoor dit wel minder is geworden.
  + Absorbeert veel. Met name de + – variant.
  + Veel verschillende maten. Onze zoon van 10 plast nog in bed en vind het (godzijdank) nog steeds geen probleem om een reguliere luier zoals die van kruidvat te dragen onder zijn onderbroek s nachts. Scheelt ons ongeveer 70% i.v.m. een drynite qua kosten.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 5. Denise schrijft Ze stinken.
  04/09/2016

  Mijn dochtertje is er nog niet mee doorgelekt.
  Maar wat stinken deze luiers snel. Vooral na een lange nacht komt de urinelucht je tegemoet !
  Over de newborn luiers ben ik wel tevreden, maar deze luiers stinken echt, ik ga na de reviews op de site de bebino luiers van Aldi proberen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)
  Reageer
 6. S.e schrijft Superluiers
  03/09/2016
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Na zes maanden pampers new born en actieve fit te hebben gebruikt, per toeval een paar luiers van Kruidvat gekregen.
  Ben er nog steeds enorm blij om, voor ons geen pampers meer.
  Goede pasvorm, sluit goed aan, geen lekkages.
  En de prijs van 40 cent per stuk naar 14 cent per stuk !!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  Reageer
 7. charlotte schrijft samengevat: roodheid en stank
  18/08/2016
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Iedereen was zo lovend over deze luier en ik walg er bij deze van. Ze schuren enorm aan de billetjes waardoor deze binnen de kortste keren wondjes vertonen van de wrijving. Positief (ahum) punt is dat je nooit meer twijfelt of je kindje iets in zijn pamper heeft gedaan want je ruikt het zo (en niet alleen bij stoelgang, de eerste keren dacht ik zelfs na een plasje dat het stoelgang was). Lekkage enkel bij diarree (misschien ook omdat je echt wel na ieder plasje die luier wil verversen en die dus de kans niet krijgt om echt te zwellen). De grootste flop qua luiers naar mijn mening

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -4 (from 4 votes)
  Reageer
 8. kiki schrijft doorlekker, luieruitslag
  13/08/2016
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Wat een ellende. Doorlekken, Doorlekken en nog eens… u raadt het al. Mijn smalle dochter is een flinke plassen maar zelfs na 2 uur is het bed al nat. Ik doe niet anders dan wassen en verschonen. Zoals gezegd.. Ze stinken. Het ergste. Mijn dochter is ruim 3, nog nooit schimmelinfectie of luieruitslag gehad. Ik stap vanwege budget over van Bambo eco luiers naar Kruidvat en het is gelijk raak. Een extreem heftige infectie.. tot bloedend toe. Schaam je producenten. Vast en zeker eerst even de huidige productievoorraad opmaken… Geen kruidvat met voor ons.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)
  Reageer
 9. jolanda schrijft Tot maat 3 tevrede
  03/07/2016

  Mijn dochtertje is nu 9 weken oud en gebruikte hiervoor maat 0, 1 en 2 van kruidvat eigen merk en was echt super tevrede. 1 keer doorgelekt langs haar been. Nu gebruik ik overdag maat 2 nog steeds en voor de nacht maat 3. Ben nu met de laatste pak maat 2 bezig en dan ga ik helemaal over op maat 3. Alleen is het opgevallen dat maat 3 echt enorm stinkt. Ze blijft wel droog heel de nacht( 11 uur lang )maar wat een geur. Ik dacht nog even van misschien plast ze snachts meer en doet ze veel langer met een luier en komt het daardoor. Maar heb nu een paar keer maat 2 snachts weer gebruikt en dan ruikte je het niet. Het is echt een hele penetrante lucht en ga echt op zoek naar een andere luier. Helaas doe ik altijd boodschappen lopend dus had met de auto een keer hele grote voorraad gehaal omdat ik eerst dus wel tevrede was. Heb 4 x jumbo pakken gekocht die ik eerst nog op moet gaan maken.:-(

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 10. Daisy schrijft Luierbroekjes 4+
  19/04/2016

  Na lange zoektocht eindelijk luierbroekjes in maat 4 gevonden, bij de kruidvat dus, maat 0 en 1 was ik ook heel tevreden over maar aangezien de kruidvat niet naast de deur ligt ben ik overgestapt op Etos thuis merk, nu is mijn zoontje van 2 jaar en 1 maand thuis zindelijk en willen we het makkelijker voor hem maken om buitenhuis ook zindelijk te worden, dus we moesten noodgedwongen maat 5 van Etos nemen omdat maat 4 niet bestaat, mijn zoontje weegt 10,5 kilo dus dat lekte steeds door, dus vandaag toch maar besloten om naar kruidvat te gaan daar hebben we de probeer verpakking genomen, hij sluit gelukkig helemaal aan, hij heeft nog geen ongelukje gehad dus of die droog blijft weet ik nog niet, maar ik ben wel blij dat kruidvat ook denkt aan de kindjes die wat eerder zindelijk zijn.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 11. Jeannette Wasserette schrijft Drama luiers je blijft wassen
  14/02/2016
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  De luiers lekken door en zelfs poep komt er doorheen wat een bagger en eigenlijk gewoon schande van de grootste drogist van Nederland!! Niet kopen en eigenlijk vanaf nu gewoon naar de Etos mensen!!

  Ik heb al vijf rompertjes weg kunnen gooien van ons menneke!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -5 (from 5 votes)
  Reageer
  • Laura W schrijft Hoezo rompers weggegooid?
   07/02/2017

   Hoezo heeft u rompers weggegooid u heeft toch een wasmachine neem ik aan?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   Reageer
 12. Carla schrijft Rare stinkende geur luier!
  30/01/2016

  Sinds een week naar maat 3 overgegaan (kruidvat) nadat ik maat 1 en 2 met veel tevredenheid gebruikte. Maar opeens is dit een heel andere luier! Met groen aan de binnenkant en ook al heeft mijn dochter maar een klein plasje gedaan er komt een enorme stank af van de luier!! Een rare chemische geur! Wat niet met nr 1 en was. Ook begint ze uitslag te krijgen, wat ze tot nu toe niet had. Meer mensen die dit probleem hebben? Ik ga opzoek naar andere luiers.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)
  Reageer
 13. Marina schrijft Vreselijke stank
  03/11/2015
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Maak al vijf jaar gebruik van kruidvat luiers, altijd naar volle tevredenheid. Tot voor kort helaas, want ik ben echt genoodzaakt over te stappen naar een ander merk. De luiers produceren een vreselijke stank. Het is echt vies! Het trekt in de kleding en in het beddengoed. Ook heeft een van mijn kinderen opeens last van jeuk tussen haar benen. Voor mij geen kruidvat luiers meer, tenzij het terug naar het oude gaat!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Reageer
  • Carla schrijft
   30/01/2016

   Ja herkenbaar, rare chemische lucht komt er van de luier af. Een enorme stank!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   Reageer
 14. Jo schrijft Ik wil de oude terug
  30/09/2015
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Ik gebruik nu met twee kindjes al 4 jaar de Kruidvat luiers en was enorme fan. De keren dat mijn oudste is doorgelekt in krap 3 jaar waren op heen hand te tellen. Met mijn jongste ook super tevreden. Tot juni 2015!

  Wat een ramp. Ik had een nieuw pak mee op vakantie en van ellende een Belgisch merk gehaald omdat hij de ene lekkage na de ander had en ik regelmatig op de meest vreemde wijze aan de voorkant terug vond onder zijn romper. Stomverbaasd was ik.

  Nu een enorme zoektoch naar een goede andere luier want ook met het proberen in een maat groter bleef het waardeloos. Echt heel erg jammer!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 15. melanie schrijft enorm achteruit gegaan
  24/09/2015
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Het eerste half jaar hebben wij pampers gebruikt. Daarna overgestapt naar kruidvat merk. Een zeer goede luier.. maar nu ze “vernieuwd” zijn lekt mijn kindje continue door, heeft ze van die kristalbolletjes op haar billen, rode uitslag en het stinkt!!
  Wanneer komen de oude luiers weer terug??!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 16. Triksie schrijft Slechte luiers na verbetering
  22/09/2015

  Wij gebruikten altijd de kruidvat luiers voor onze zoon.
  Maar nadat ze de luiers veranderd hebben is het waardeloos. Wij kopen ze niet meer….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 17. Nienke schrijft Wij willen de oude terug
  03/09/2015

  Titel zegt genoeg.
  Ik vond ze heerlijk.
  Vooral met smalle kindjes. Dan voldoet de pamper echt niet.

  Maar duidelijk verschil de laatste tijd.. Jammer 🙁

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -2 (from 2 votes)
  Reageer
  • Mariska schrijft
   10/09/2015

   Hier hetzelfde probleem… Doorwerken, zelfs na een uur al en veel meer uitslag… Ik wil ook de oude terug!!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: +1 (from 1 vote)
   Reageer
   • Mariska schrijft
    10/09/2015

    Doorlekken

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
 18. Sharon schrijft Nieuwe luiers geen succes
  24/08/2015

  Wij gebruiken al bijna een jaar Kruidvat luiers en waren altijd zeer tevreden.
  Sinds een paar dagen hebben we de vernieuwde versie gebruikt, vreselijk!
  Ons zoontje had allemaal kristalletjes op z’n billen zitten. Ook voelen ze dun aan en lekker eerder door. Voor ons geen kruidvat luiers meer zolang ze deze versie blijven produceren.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 2 votes)
  Reageer
 19. Fa schrijft Niet tevreden
  23/08/2015

  Mijn zoon krijgt volledig borstvoeding dus ontlasting is de zelfde kleur als nieuwe kruidvat luier maat 3. Dus denk elke keer denk ik dat t doorgelekt is. En t stinkt nu sneller met klein plasje. Waarom is t eigenlijk veranderd? Ik was erg dik tevreden met oude luier? Nu op zoek luierjacht….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Reageer
 20. mandy schrijft waardeloos
  19/08/2015
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Altijd kruidvat gebruikt, ook in mijn werk, super luiers….tot ze opeens nieuwe luiers gingen maken. Mijn zoontje van toen 7mnd had korreltjes op zijn billen en steeds rood, wij maar sudo smeren maar dit werd onwijs luieruitslag die omsloeg in een zeer hardnekkige schimmel. Absoluut geen kruidvat meer voor ons!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 21. Mark schrijft Nieuwe Kruidvat luiers heel slecht
  04/08/2015
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Als 2,5 jaar gebruiken we de Kruidvat luiers naar volle tevredenheid.
  Kruidvat heeft in al haar wijsheid besloten om een nieuw soort luier te produceren, wat een troep zeg, morgen gaan 3 pakken terug en ga opzoek naar een ander merk wat niet doorlekt.
  Ik hoop dat Kruidvat dit snel terug draait, tot die tijd geen Kruidvat luiers meer.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +3 (from 3 votes)
  Reageer
 22. Denice schrijft Teleurgesteld
  28/07/2015

  Al 3,5 jaar gebruik ik naar volle tevredenheid kruidvat luiers. Sinds een week de vernieuwde luiers in huis, een drama. Mijn zoontje van 3,5 heeft ineens last van doorlekken; zijn hele bed is telkens nat!! Nooit eerder gehad, ik gebruikte de luierbroekjes, dacht dat deze het misschien niet meer hielden, dus kocht de luiers voor hem.

  Hetzelfde probleem, ik breng ze terug en dien een klacht in. Hoop dat ze inderdaad de ‘oude’ weer in productie nemen. Nu ga ik op zoek naar wel vochtvasthoudende luiers.

  Voor mijn zoontje van zes maanden gebruik ik ze trouwens ook. Bij hem komen er van die gelkorreltjes op z’n billen, heeft hij snel rode billetjes en zitten ze ook veel sneller vol!
  Zonde kruidvat!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  Reageer
 23. Moniek schrijft nieuwe luiers?
  16/07/2015
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Ik zweerde bij de kruidvat luiers! Vooral ook ongelofelijk goed qua prijs- kwaliteit verhouding. Nu al een tijdje met maat 4 bezig en ineens zijn de luiers anders. Zeker geen verbetering helaas! Deze zijn veel dunner /zachter/flexibeler en lekken dus door. Ik hoop dat de oude snel terug komen en anders helaas op zoek naar andere luiers 🙁

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +4 (from 4 votes)
  Reageer
  • Janet schrijft
   13/01/2016

   Ons kind moet nog komen en we lezen veel positieve recensies van oude kruidvat luiers en negatieve voor de nieuwe. Is de kwaliteit van de oude kruidvat luiers weer terug in de winkel?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
   Reageer
 24. Rumpus schrijft
  23/06/2015

  Sinds enkele dagen gebruiken wij de vernieuwde kruidvat maat4 luiers, deze een stuk zachter en soepeler maar lekken overdag al snel door. de vorige waren wat stugger maar wel beter absorberen en vochtvasthoudend. Hoop dat dit snel veranderd, anders moeten we op zoek naar een ander merk

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Reageer
 25. Mulder schrijft nat
  19/12/2014

  Omdat pampers maat 0 niet in de winkel heeft liggen, heb ik die van de kruidvat gekocht, helaas lekte deze door dus dacht, misschien zijn deze te klein. Maat 1 gekocht, helaas deze lekte ook door.. nu maar gewoon pampers, die bevalt me heel goed

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 26. A. schrijft Goed, wel stug
  15/12/2014

  Bij ons dochtertje kruidvat luiers gehad helaas bleek ze allergisch te zijn, ons zoontje gebruikt nu kruidvat luiers maar voor de nacht een pamper die vangen meer vocht op. Jammer dat de kruidvatluier zo stug is, daar mogen ze wel iets aan veranderen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 27. Brigitte schrijft Nooit meer
  06/12/2014
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Miskoop van de eeuw. Bij mijn zoontje lekken ze alleen maar. Krijgt rode billetjes , voelt altijd klammig aan en de luiers zijn erg stug.
  Ik liet me verleiden door de prijs maar ben weer terug naar pampers.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 28. Molenaar schrijft Luiers lekken door
  05/11/2014
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Iedere keer kan ik de kleine verschonen. Over de Kruitvat luiers hoorde ik altijd hele positieve berichten. Zelf ben ik er niet meer zo positief over. Vanmiddag had hij maar een paar uurtjes in bed gelegen en was helemaal nat. ‘s Nachts gebruik ik expres al pampers van Pamper merk omdat hij iedere keer nat was. Nu is dat dus ook overdag het geval.
  Zijn er meer mensen die hier klachten over hebben??

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 29. Kirsten schrijft niet voor de nacht en lekken regelmatig door
  13/10/2014
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Net weer mijn 4 weken oude zoontje helemaal kunnen verschonen terwijl hij net zijn badje en een schone luier heeft gehad. Normaal gebruik ik de kruidvat luiers voor overdag, omdat mijn mannetje al lang slaapt en we in de nacht echt een goede luier nodig hebben. Nu had hij net (half uurtje) een schone luier en tussen het voeden toch even gekeken of de luier vervangen moest worden. Nou aan de zijkant dus weer flink gelekt, zijn hele romper en broekje nat. Terwijl de luier slechts een klein plasje had opgevangen. Normaal heb ik echt zware plas luiers die toch vaak goed gaan en nu ineens lekt dit kleine plasje aan de boven / zijkant. Ook de dunne poep luiers willen bij de rug en aan de zijkant nog weleens lekken. Ik kijk het nog even aan, maar ik zie het niet zitten om elk half uur mijn zoontje te checken en om te kleden! Erg jammer dit.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 30. SF schrijft doorlekken van de luiiers
  26/09/2014

  Ben altijd zeer tevreden geweest over de luiers van kruidvat.
  Heb sinds een aantal weken last van natte billetje en smorgens word me
  dochter wakker met een vochtige ruggetje.
  Meerdere mensen last van?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)
  Reageer
 31. Roos schrijft super! en maar €0,13
  20/07/2014
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Zitten als gegoten echte aanrader hebben al vanaf maat 0 en zijn nu bij maat 3 vind ze stukken beter dan duurdere luiers.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Reageer
 32. Jp schrijft Vernieuwde kruidvat luierbroekjes zeer slecht
  02/07/2014
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Sinds een aantal weken heeft kruidvat de luierbroekjes vernieuwd, nieuwe print mindere kwaliteit!
  Mijn dochtertje van 2.5 jr draagt de 4+ luierbroekjes nooit geen problemen mee of klachten over gehad, maar sinds ze vernieuwd zijn lekt ze zeer regelmatig door. De luiers zijn niet alleen dunner maar voelen ook minder zacht aan. Het is niet zo dat dit gebaseerd is op het gebruik van 1 pak maar na min. 5 maxi verpakkingen allemaal met t zelfde resultaat. Wij gaan er iig mee stoppen en switchen naar pampers, liever iets meer betalen maar wel droge billen voor de kleine.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 33. Lianne schrijft Geen succes
  12/03/2014
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Hier zijn de luiers maat 4 geen succes! Na een aantal keer (ook overdag) doorgelekt te zijn, waren wij er eigenlijk al klaar mee. Nu ‘s nachts ook wakker geworden te zijn met een kapotte natte luier, zijn wij er klaar mee. Het geeft echt een troep en mijn dochter die net bijna van haar luieruitslag af was, kan weer opnieuw beginnen. Enorme jeuk geeft het.
  Nee doe ons maar gewoon de vetrouwde pampers, die zitten een stuk mooier en absorberen een stuk beter.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 34. tineke schrijft super luier.
  11/06/2013
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  nadat pampers weer minder pampers in de verpakkingen had gedaan, ben ik opzoek gegaan naar een andere luier,ik las dat kruitvat bij kassa als beste uit de bus kwam, dus gelijk een pak gehaald dit was maat 2 thuis was ik iets minder enthousiast vond ze toch best wel dik nog, toen las ik dat ze vanaf nummer 3 beter waren dus toen mijn zoon in 3 zat toch nog maar een pak gehaald, en ik ben om super luier pasvorm is goed nog nooit doorgelekt en natuurlijk de prijs niet te vergeten.
  ik zag dat de newborn luiers ook vernieuwd waren een paar weken geleden, en ik wou voor een vriendin een luiertaart maken ik dacht probeer ik ze nog een keer en wat een verschil met de oude newborn en zo dun heb ik nog niet een ander goedkoop merk gehad in de maten 1 en 2 super, mocht hier nog een broertje of zusje komen ik ga gelijk kruitvat gebruiken.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Reageer
 35. Anoniem schrijft De perfecte luier ook voor 's nachts
  21/05/2013
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  De perfecte luier voor overdag en ‘s nachts. Was eigenlijk puur toeval dat ik hem een keer s avonds om deed bij mijn zoontje om dat ik normaal altijd Pampers gebruik. Maar toen ik hem s ochtends wakker maakte was de luier echt super vol maar zijn billetjes waren nog helemaal droog. Ik gebruik nu kruidvat luiers 6 XL voor s nachts maar omdat hij nu wat ouder is plast hij ook veel meer maar de luier lekt niet en heeft een uitstekende pasvorm.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Reageer
 36. Floor schrijft prima luier
  17/04/2013
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Maat 1 zit bij mijn zoontje erg goed. De luier is soepel en absorbeert super.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -2 (from 2 votes)
  Reageer
 37. Christa schrijft Prima, enige wat we nog gebruiken
  27/02/2013
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Bij onze eerste hebben nog wel eens een uitstapje gemaakt, maar kwamen toch steeds weer op de Kruidvat luiers terug. Bij onze tweede hebben we vanaf newborn gebruikt en hij zit inmiddels op 4. Onze oudste heeft nu de luierbroekjes en ook die vinden we prima! Gewoon prijs, kwaliteit is erg ok!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -1 (from 1 vote)
  Reageer
 38. Linda Smit schrijft Super luiers
  15/01/2013
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Super luiers. Stukken goedkoper dan de pampers, maar kwalitatief even goed.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 39. Iggy schrijft Beste prijs kwaliteit luier die er is
  09/01/2013
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Onze beide kinderen hebben steeds kruidvat luiers gedragen en zijn voor ons toch steeds de beste.
  Af en toe een uitstapje gemaakt naar een ander merk maar dat viel toch steeds weer tegen.

  Ze passen goed, zijn elastisch en absorberen goed.
  Ben soms verbaasd hoe zwaar een luier kan worden als deze helemaal “gevuld” is 🙂

  Kan deze luiers iedereen alleen maar aan raden zeker voor de prijs.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 40. Desiree schrijft heel tevreden over de luiers van kruidvat
  02/01/2013
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Wij zijn heel tevreden over de luiers van kruidvat… ons dochtertje van nu 15 maanden draagt alleen nog maar kruidvat luiers.

  in het begin hebben we pampers gehad tot het pak op was omdat we ze vonden stinken.. zijn toen overgestapt naar kruidvat en daar zijn we toen bij gebleven want we hebben geen klachten…

  ze sluiten goed, lekken niet en geen luieruitslag..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 41. Mirella schrijft PRIMA luier!
  12/11/2012
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Ik kreeg te horen van een ervaren moeder dat zij tevreden was over de Kruidvat-luiers. Omdat ik me zo ergerde aan de stinkende Pamper-luiers, probeerde ik ze uit en was meteen overgetuigd;de Kruidvat-luiers zijn heel goed. Goedkoop, goed absorberend en met een goede passvorm.
  Alleen nog niet milieuvriendelijk.
  Daarom toch naar Nature Babycare overgestapt die probeert iets milieuvriendelijker te zijn…Maar in de tijden van een krappe portemonnee, koop ik weer de Kruidvat-luiers!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 42. Kai-Lan schrijft Prima voor 1 piepklein plasje, maar verder...
  06/11/2012
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Als ‘jonge moeder’ van een zoontje van 13 weken en met oog op de portemonnee, ben ik luiers momenteel aan het testen. Helaas ben ik zeer ontevreden over de luiers van het Kruidvat.

  Getest kruidvat nr 2 luiers.

  Voordeel: de prijs

  Nadelen: lekt tot nu toe door bij elke plasluier achterkant en zijkanten, poepluiers lekken ook door aan de zijkant , plakrand scheurt zomaar af, geen goede luier voor snachts. Het voelt ook niet zo comfortabel aan als de wat duurdere luiers.

  Voor een klein plasje is het een prima luier. Wellicht ook wanneer je in de mogelijkheid bent om elk uur de luier te checken en evt. te verschonen voor het doorlekt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -2 (from 2 votes)
  Reageer
 43. Corina schrijft Na bijna 2 jaar nog steeds enthousiast!
  17/10/2012
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Onze zoon is nogal groot voor zijn leeftijd en plast dus ook meer dan een ander kind van bijna 2.
  Tot nu toe nog maar 1 keer een probleem gehad met de luiers.
  Ze scheurde waardoor de vulling tegen zijn billetjes aankwam.
  Dit is netjes opgepakt door Kruidvat en we kregen een bon voor een nieuw pak luiers.
  We zijn wel eens overgestapt naar andere luiers als die in de aanbieding waren of iets, maar hij kreeg er luieruitslag door en dat wil je je kind niet aan doen.
  Dus blijven we na 2 bijna 2 jaar nog steeds bij Kruidvat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 44. Ellke schrijft Goed en niet duur
  17/10/2012
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Raar wat andere mensen schrijven. Ik ben namelijk erg tevreden over de kruidvatluiers. Onze dochter heeft ze veel gedragen en nu alleen nog met slapen. (Dus voor ons ‘s nachts óók een goede luier!) Rode billetjes hebben ze allemaal wel eens maar net zo goed in de pampers. Onze zoon van 2 maanden heeft nu nog allerlei aanbieding luiers (C1000, DA, kruidvat, pampers) maar ga binnenkort ook weer gewoon over op die kruidvatluiers.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 45. Lily schrijft goed voor overdag
  14/10/2012
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  De Kruidvat luier is een erg goede luier voor overdag door de pasvorm en de prijs.
  ‘s Nachts lekt de luier helaas wel eens door maar voor zo’n prijs valt er niks van te zeggen.
  De plakstrips zijn stevig genoeg (bij andere luiers trek ik ze er soms zo maar af).
  Zelf vind ik de luier wel wat papierachtig voelen maar dat is bijna bij alle luiers zo vind ik, de kinderen krijgen geen uitslag van de Kruidvat luiers dus zelf zullen ze er weinig last van hebben neem ik aan.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 46. Mona schrijft Na verandering vd luier NOOIT meer Kruidvat luiers!
  13/10/2012
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Nadat Kruidvat een volgens hen verbetering heeft aangebracht, zijn wij overgestapt naar een ander merk. Sindsdien is het: doorlekken, allergie, afgescheurde flappen en ga zo maar door. Echt waardeloos vind ik ze

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 47. Olga schrijft Niet goed genoeg voor de nacht
  01/09/2012
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Nadat ik de Kassa beoordeling gelezen had, ben ik meteen Kruidvat luiers gaan kopen. Maar helaas, ik was toch wat teleurgesteld. Voor overdag vind ik ze OK, maar ze kunnen de nacht-test niet doorstaan: ze lekten ‘s nachts best vaak door bij mijn dochtertje. Ik ben nu weer terug bij Pampers, die absorberen het best naar mijn mening. De Kruidvat luiers hebben wel een goede pasvorm en zijn betaalbaar.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 48. Coco schrijft prima luiers
  15/08/2012
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  erg goede luiers, wij gebruiken ze al vanaf de geboorte.
  In verhouding tot pampers wel veel dikker en stugger materiaal.
  Wij zijn erg tevreden opber de kruidvat luiers. Een aanrader.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 49. W. Scheffes schrijft snel rode billen
  29/06/2012
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Ik heb bij onze dochter toen ze net geboren was ook kruidvat luiers geprobeerd..
  vond ze te stug voor haar billentjes en ze werd snel rood..
  toen weer terug gegaan op pamers..
  later toen ze maatje 3 had weer geprobeerd ging goed..
  tot ik weer een nieuw pak nodig had..
  elke keer als ik haar verschoonde was ze rood..
  ze heeft een erg gevoelig huidje en dat is lastig rustig te houden.
  wel vind ik het erg goed dat ze niet net als bij de pamers een “bal” tussen haar beentjes had als ze geplast had..
  de urine verdeelde zich heel goed door de hele luier heen.
  snachts niet doorgelekt ging prima..

  als onze kleine meid niet zo’n gevoelig huidje had had ik zeker de kruidvat luiers blijven gebruiken!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 50. Liesbeth schrijft Fantastische luiers!
  20/06/2012
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Vanaf begin af aan gebruikt. Mede door de beoordeling bij Kassa. Nu wel even een tijdje de luiers van de Aldi gebruikt (neh neh) dat zijn echt vreselijke dingen. Blij dat ik nu weer terug ben bij Kruidvat!
  Lekken nooit door, geen rare geurtjes, zitten goed.

  Geweldig!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 51. L4a schrijft Kruidvat luiers
  29/04/2012
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Toen ons dochtertje 1,5 jaar geleden geboren werd weleens Kruidvat luiers geprobeerd: stug en lekte toen snel door. Maar dat was voordat ze de luiers aan een grondige verandering hebben onderworpen. Toen op een gegeven moment zelfs bij Kassa de Kruidvat luiers als beste werden betiteld, heb ik ze weer eens een keer in huis gehaald. En ik moet zeggen…… Wij nemen niet anders meer!
  Qua pasvorm zitten ze prima, ze nemen erg veel urine op en de keren dat ze doorlekt is omdat de luiers te klein werden en we dus gewoon aan een grotere maat moesten. Of dat we de randjes langs de luier niet goed hebben gedaan (van die ‘flappies’ die dus niet dubbelgevouwen in de luier moeten zitten, maar er juist uit moeten steken). En idd, een hele luier vol met dunne ontlasting wil ook nog eens misgaan, maar ik vraag me af of de Pampers dit ook kunnen houden..
  Ik heb op dit moment geen ervaring met newborn luiers in vernieuwde stijl, maar voor vanaf een paar maanden oud zijn dit wat ons betreft de beste luiers in prijs/kwaliteit verhouding.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 52. Mieke T schrijft Aardig
  24/04/2012
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Ik vind de Kruidvat lueirs aardig.
  Prijs kwaliteit komt goed overeen.

  In de nacht is hij niet geschikt bij mijn dochter.. continu een nat bedje.

  Aardig, maar ik koop ze niet meer.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Reageer
 53. Kim schrijft kruidvat
  22/04/2012
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Ook wij zijn hier voorstander van de kruidvat luiers alleen is de bovenstaande kolom met de prijs en de aantal luiers in de verpakking niet meer van toepassing omdat dit nu anders is

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Reageer
 54. marie schrijft Vies luchtje
  09/03/2012
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  In het verleden altijd kruidvat luiers gekocht altijd een aanrader geweest, maar sinds kort zit er een verbrande (chemische)lucht aan de luiers als je het uit de verpakking haalt. Ik vraag me af of dit door de inspectie is waargenomen en of het verantwoord is.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 55. Chantal schrijft Erg goede luier voor overdag
  17/02/2012
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Voor overdag ben ik zeer tevreden over Kruidvat luiers. Zelden last van doorlekken. Ook dunnen poep houdt de luier. De luier is wel wat stugger dan Pampers, maar dat vind ik persoonlijk geen probleem (en mijn dochtertje volgens mij ook niet).

  Ik heb ze ook een paar weken ‘s nachts gebruikt, maar mijn dochtertje lekte dan vaak door en kreeg daardoor ook last van luieruitslag.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 56. Chantal schrijft Kruidvat luiers
  07/12/2011
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Wij zijn super tevreden over deze luiers en hun prijs! Heb diverse aanbiedingen gekregen van Pampers maar dan zijn ze nog altijd duurder dan Kruidvat. Waarom overstappen als iets bevalt?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 57. Ingrid schrijft super luier
  04/12/2011
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  andere luiers zijn kwa prijsverhouding veel duurder.
  wij gebruiken kruidvat luiers sinds de geboorte van ons meisje,inmiddels al 1.
  en hebben er nooit problemen mee gehad ze zitten lekker.
  en asorberen veel.
  alleen als ze last had van tandjes en dus flinke volle luiers had dan was het ff mis.
  maar verders raad ik iedereen deze luiers aan.
  en zal ze zelf gebruiken tot onze dochter zindelijk is.
  waarom meer uitgeven als het niet nodig is.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 58. Frouke schrijft goed, maar stug en breed
  16/11/2011
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Voorlopig onze favoriet: voor een zeer goede prijs (3-6kg) een prima luier. Wel erg breed van pasvorm, en gecombineerd met het wat stuggere materiaal niet makkelijk aan te trekken en lijkt ook niet zeer comfortabel te zitten. Daardoor ook wel een paar ongelukjes met spuitluiers. Maar urine wordt zeer goed en droog opgenomen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 59. K.R. Ouwens schrijft baby maat 1 - geeft af en lekt door
  08/11/2011
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  van kruidvat luiers hebben we goede ervaringen gehoord. Wij zijn echter met onze twee maanden baby niet blij met deze luiers: ze zijn stug, lekken door en geven af aan de kleertjes. Toch maar dan overstappen op een andere luier.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 60. Anita schrijft Fijne luier voor een goede prijs
  02/11/2011
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Na een aantal verschillende luiers zijn we overgestapt op de luiers van kruidvat. Mijn peuter heeft ze alleen nog ‘s nachts om en is altijd droog. De luier vangt dus zelfs een hele peuterplas op.

  Bij baby gaat het ook prima. Alleen de newborn versie vond ik wat te stug.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 61. Jeroen schrijft Best in the world
  28/10/2011
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Hebben eigenlijk alle bekende commerciële luiers geprobeerd. Echter zijn alle varianten van Kruidvat gewoon perfect! Zelfs onze crèche gebruikt Kruidvat!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 62. Patricia schrijft Vreselijke luier!
  25/10/2011
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Deze luier nooit meer voor mijn dochter! In 1 week tijd 5 keer doorgelekt. En als ze ‘s ochtends wakker wordt heeft ze een vochtig broekje. De luier absorbeert gewoon helemaal niets! Langs de zijkant komt alles eruit. Daarnaast krijgt ze er ook nog rode billetjes van. Ik betaal nog liever 10 keer meer dan dat ik deze luier ooit nog koop!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 63. Edith schrijft niet zo goed
  01/09/2011
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Ik heb regelmatig natte rompers wanneer mijn zoontje een luier van het Kruidvat aan heeft. Bij de meeste andere merken heeft hij dit niet. Verder vind ik het materiaal behoorlijk stug.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 64. C schrijft Beste luier die er is.
  12/07/2011
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Ben overgestapt op Kruidvat luiers omdat de Pampers steeds duurder werden en wil nu niets anders meer. Ze zijn zo’n 10 cent per luier goedkoper en nagenoeg geen doorlekken meer. Kruidvat luiers zijn wat stugger, maar blijven daardoor juist beter rond de billen zitten. Absolute aanrader.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 65. S. schrijft Perfecte luiers voor een goede prijs
  06/05/2011
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Ik ben nog steeds verschillende merken aan het uitproberen, maar ik kom toch telkens weer terug bij Kruidvat luiers.
  Behalve bij enorme poepluiers heb ik nooit last van lekkage en de billetjes blijven goed droog. Dat deze luier wat stugger is dan Pampers vind ik juist een voordeel. Ik vind Pampers veel te plasticerig en daardoor zweterig aanvoelen. De Kruidvatluier lijkt meer op papier en dat vind ik fijner aanvoelen als erin geplast is.
  Dan de prijs! Dat scheelt zelfs met aanbieding nog 3 cent per luier met de bekende merken.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 66. Kim schrijft Beter dan pampers!
  11/04/2011
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Na een aantal maanden Pampers, Bumblies en C1000 gebruikt te hebben, uiteindelijk uit gekomen bij de Kruidvat luiers en zeer tevreden. Met name pampers baby dry absorbeerden urine uitstekend. Nooit problemen na een lange nacht. Maar zo gauw mijn dochter ontlasting had ging het mis. Vooral bij de rug. Dit betekende minstens 1x per dag een nieuw setje kleren aan. Nu gebruik ik ongeveer 2 weken Kruidvat en het gaat super! Nog geen enkele keer is het mis gegaan. Ik denk vooral door het elastiek in de rug. Ik vind dat ze ook beter bij de beentjes sluiten. Oke, ze zijn iets stugger dan de pampers en zien er wat minder leuk uit. Maar dat is het allemaal waard. Ook nog eens goedkoper… Ik wil niet meer wat anders!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 67. Christy schrijft Droogste luier ooit!
  25/02/2011
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Absorptievermogen is super! De randjes mogen van mij wel iets zachter, maar verder past hij goed en sluiten de stripjes ook goed na een paar keer losmaken.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 68. Lisa Burgler schrijft Super!
  07/02/2011
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Prijs-kwaliteit verhouding is perfect! Toen wij overstapten van de te dure pampers naar kruidvat eigen merk, was het niet alleen voor de portemonnee een pretje. Onze bedjes en kleertjes van dochterlief bleven eindelijk droog!!!

  Kruidvat is wat mij betreft een en al lof!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 69. Valerie schrijft Zeer goede en betaalbare luiers
  28/01/2011
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Overgegaan (van pampers naar kruidvat merk) vanwege de prijs en nooit problemen mee gehad.
  Bij mijn dochter zitten ze perfect.
  Ze voelen wat stugger aan van buiten maar zitten gewoon goed.
  Ze heeft ook nooit last van luieruitslag en de luier neemt zeer goed op, ook ‘s nachts.
  En vrij vaak in de actie!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 70. Leonie schrijft Superluiers!
  23/12/2010
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  de luiers zijn perfect!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 71. Anna schrijft Rode billetjes
  22/11/2010
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  De nieuwste kruidvatluiers (mt 3) met nog meer absorptievermogen vallen me erg tegen. Mijn zoontje kreeg er meteen erg rode billetjes van. Als je ze uit het pak haalt, ruiken ze ook nog eens naar een verfstof. Niet zo prettig dus.

  Ze absorberen op zich wel goed, maar de poep trekt er op een rare manier in, waardoor die juist meer aan de billetjes blijft plakken.

  Ik zou deze luiers niet aanraden.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 72. Lisan schrijft Kruitvat luiers mt 4
  22/11/2010
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Ik ben de kruidvat luiers gaan proberen, omdat ze veel goedkoper zijn dan de pampers baby dry, en daar was ik zeer tevreden over.
  De kruitvat luier zit prima en voldoet ook voor overdag aan het absorptievermogen, alleen als we van huis gaan of ‘s nacht lekt hij vrij makkelijk door, nu heb ik ook een zeer dorstig kind dat redelijk veel plast. Dus ik ga opzoek naar een andere luier die het ook ‘s nacht red en bij lange uitstapjes, ik vertik het om 2 verschillende luiers te halen.

  Verder vind ik het een prima luier, alleen niet voor mijn kind.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 73. Shirley schrijft Zeer te vrede
  26/08/2010
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Tot 6 maanden pampers gebruikt en was gewoon niet meer te vrede over de pampers. Ondertussen gebruik ik al bijna 4 maanden de kruidvat luiers. En helemaal nu ze vernieuwd zijn vind ik ze super. De prijs is helemaal super. Ik vind deze luiers beter als de pampers.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 74. Martine schrijft Slechte luiers
  23/06/2010
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Wij hebben een paar keer kruidvat luiers geprobeerd en dat vonden wij behoorlijk slecht. Veel te stug, waardoor de luier ook veel te snel ging lekken (bij een jongetje). Het leken mij voor mijn kind zeer oncomfortabele luiers.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 75. Renske schrijft Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
  22/06/2010
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  De luier zit goed, is misschien wel stugger dan bijv. Pampers. Maarja, die is 2x zo duur. Ook de nachten blijven mijn dochters droog. Ik ben er echt heel tevreden over, en ze zijn heel betaalbaar. Zelfs als Pampers in de reclame is, zijn ze meestal nog duurder dan Kruidvat. En ik vind ze niet zoveel beter dat ik er zoveel meer voor wil betalen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 76. Amber schrijft fijne luiers
  20/06/2010
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Zeer fijne luier voor klein prijsje. Past goed, weinig doorlekken. Ook de nachten komen mijn kinderen droog door.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer
 77. Ellen schrijft Goede luier, prima prijs!
  03/03/2010
  Pasvorm
  Absorptie
  Prijs-kwaliteit

  Een hele goede luier met een goede pasvorm. Lekker veel stretch zodat de luier mooi aansluit bij het ruggetje en de beentjes. Je trekt wel heel makkelijk de sluiting met plakstrip kapot als je deze recht wil trekken.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Reageer

Geef ook je mening!

Beoordeel deze luier
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit

Vul de beveiligingscode in *

Prijzen en maten Kruidvat luiers

Maat cijfer Gewicht kind Inhoud Prijs per pak Prijs per luier
Kruidvat premature 0 24€ 4,4918,7 cent
Kruidvat newborn 1 2-5 kilo 27 € 3,99 14,8 cent
Kruidvat mini (mid pack) 2 3-6 kilo 48 € 6,99 14,6 cent
Kruidvat mini (value pack) 2 3-6 kilo 80 € 9,99 12,5 cent
Kruidvat midi (mid pack) 3 4-9 kilo 44 € 6,99 15,9 cent
Kruidvat midi (value pack) 3 4-9 kilo 66 € 9,99 15,1 cent
Kruidvat midi (jumbo pack) 3 4-9 kilo 92 € 12,99 14,1 cent
Kruidvat maxi (mid pack) 4 7-18 kilo 38 € 6,99 18,4 cent
Kruidvat maxi (value pack) 4 7-18 kilo 56 € 9,99 17,8 cent
Kruidvat maxi (jumbo pack) 4 7-18 kilo 80 € 12,99 16,2 cent
Kruidvat maxi+ (mid pack) 4+ 9-20 kilo 34 € 6,99 20,6 cent
Kruidvat maxi+ (value pack) 4+ 9-20 kilo 52 € 9,99 19,2 cent
Kruidvat maxi+ (jumbo pack) 4+ 9-20 kilo 76 € 12,99 17,1 cent
Kruidvat midi (mid pack) 5 11-25 kilo 30 € 6,99 23,3 cent
Kruidvat midi (value pack) 5 11-25 kilo 48 € 9,99 22,9 cent
Kruidvat midi (jumbo pack) 5 11-25 kilo 72 € 12,49 18,0 cent
Kruidvat xl (mid pack) 6 15-30 kilo 27 € 6,99 25,9 cent
Kruidvat xl (value pack) 6 15-30 kilo 42 € 9,99 23,8 cent

 

Kruidvat luiers, 3.7 out of 5 based on 64 ratings

Afbeeldingen Kruidvat luiers

Kruidvat luiers, 3.7 out of 5 based on 64 ratings