Jewel luiers

Jewel luiers

Jewel luiers zijn momenteel niet meer verkrijgbaar in Nederland.

Jewel luiers beschikken over een elastische klittenbandsluiting. Een luier te strak afbinden bij een baby is verleden tijd.De luier is zeer comfortabel en heeft een uitstekende pasvorm.De luiers hebben een speciaal, nonwoven distributielaagje dit zorgt voor een snelle verspreiding van het vocht over de absorberende kern. De luier is gemaakt van textile materialen, hierdoor ademt de luier uistekend en heeft de baby geen last van luieruitslag. De luiers hebben een groot absorptievermogen waardoor lekkage word geminimaliseerd. Jewel luiers zijn in Europa gefabriceerd en dus absoluut kinderarbeid vrij!

NehNeh luiers

Nèh Nèh luiers

Ultrazacht absorberend materiaal houdt de baby superdroog. Optimaal draagcomfort door de nauwsluitende taille. Voorgevormde elastische zijrand voorkomt lekken. Ademende buitenkant geeft de baby een zeker en fris gevoel. Gemakkelijk te openen hersluitbare zijkanten.

C1000 luiers

C1000 luiers

C1000 bestaat niet langer en daarom zijn deze luiers helaas niet meer verkrijgbaar.

C1000 luiers zijn de huismerk luiers van supermarktketen C1000. In 2009 werd de C1000 luier als beste getest in de Ouders van Nu luiertest. In 2011 zijn de luiers vernieuwd, al vonden vele gebruikers de vernieuwing geen verbetering. In 2012 zijn de luiers daarom wederom vernieuwd en sindsdien zijn de beoordelingen op Luiervergelijker.nl weer een stuk hoger.

De C1000 luiers zijn extra dun voor een groot draagcomfort. De luier heeft stretch zijkanten in plaats van een elastische klittenbandsluiting. Hierdoor is de pasvorm van de luier verbeterd. Ook is de luier aan de buitenzijde bedrukt, per maat een andere kleur en een ander design.

Joppies luiers

Joppies luiers

Joppies luiers zijn niet meer verkrijgbaar in Nederland.

Joppies, milieuvriendelijke luier zonder concessies. Voor Joppies luiers worden geen bomen gekapt en dat bespaart 3 tot 5 bomen per kind. De luier is ultra dun en dat is erg comfortabel en koel voor uw kind. Hoewel de Joppies luier veel dunner is dan alle andere wegwerpluiers, blijkt het absorptievermogen hoger dan u gewend bent.
Het geringe volume geeft ook milieuvoordelen; deze nieuwe generatie luiers heeft bijna de helft minder transport en verpakking nodig. Bovendien geeft het minder afval. Het verschil: In alle klassieke wegwerpluiers zit een laag houtpulp die er voor zorgt dat het vocht verspreid wordt, waarna absorptiekorrels het opnemen. In Joppies wordt geen houtpulp gebruikt maar een wattige synthetische laag. Dat veroorzaakt veel minder irritaties dan houtpulp. De Joppies luier is koel en comfortabel om te dragen!