Teddy Care luiers

Teddy Care luiers is het luiermerk van de populaire discountketen Action. Dat uitstekende kwaliteit ook voordelig kan zijn, bewijst Teddy Care. Daar heb je geen omkijken naar. Zo hebben de Action luiers anti-lekrandjes en een extra absorberende kern. Ook de kleine wordt blij van deze luier, de slimme vorm zorgt namelijk voor veel bewegingsvrijheid.

Ghazoo luiers

Ghazoo luiers zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen. De perfecte pasvorm zorgt dat de luier heel comfortabel aanvoelt voor je kindje en voorkomt lekken bij taille en benen. Natuurlijk wil het oog ook wat. Daarom heeft elke maat luier een uniek design waarin jouw kindje absoluut gezien mag worden. Ghazoo luiers hebben een ademende boven- en buitenlaag, een absorberende kern, zacht buikband voor zitcomfort, een zachte boven- en buitenlaag, elastische zijkanten voor gemakkelijke sluiting. Speciaal voor maat 2: overlappende sluiting en plasindicator. Tot 12 uur droog voor de grotere maten. Ghazoo is verkrijgbaar in 4 maten geschikt vanaf 3 kilo tot en met 20 kilo.

Cushy Baby luiers

Met zijn unieke absorberende laag laat Cushy Baby luiers je baby vrij bewegen. Met soepele, flexible kleefbanden, super absorberend en vochtigheids indicator. Met leuke figuren en tekeningen aan de buitenkant. De dermatologische en microbiologische keurmerken, staan garant voor een constante zuivere babyhuid die niet irriteert wanneer er normaal en dus tijdig van luier gewisseld wordt. Cushy Baby luies zijn ademend en hebben een lekkere geur.

Bella Baby Happy luiers

Bella Baby Happy luiers zijn superabsorberende en comfortabele luiers voor baby en kind! Het speciale laminaat buitenlaagje van de luiers is luchtdoorlatend en zorgt ervoor dat de huid vrij kan ademen. Dit vermindert de kans op huidirritaties. De luiers zijn voorzien van hersluitbaar klittenband. De dubbele anti-lekrandjes en het speciale nonwoven toplaagje, dat het vocht optimaal verspreidt over het oppervlak van de absorberende kern, geven extra bescherming tegen doorlekken. Bella Baby Happy luiers bieden bovendien iets extra’s – alle verpakkingen die voorzien zijn van het “new standard” symbool bevatten handige wegwerpzakjes. De gebruikte luier kan in het wegwerpzakje gedeponeerd te worden – hygiënisch en gemakkelijk!

Sweet Care luiers

Sweet Care luiers worden veelvuldig en tot volle tevredenheid gebruikt binnen de professionele kinderopvang! Sweet Care zijn uitstekende kwaliteit wegwerpluiers, voorzien van cotton-like buitenzijde. Door het gebruik van eersteklas materialen voelt de uniseks luier zacht en prettig aan. De elastische klittenbandsluiting en tailleband garanderen een optimale pasvorm. Het uitstekende absorptie-vermogen en de vochtgeleiders van de Sweet Care luier zorgen voor razendsnelle vochtopname en verspreiding in de luier. Hierdoor wordt de kans op luieruitslag tot een minimum beperkt.

Dotties Premium luiers

Dotties premium is speciaal ontwikkeld voor consumenten die hun baby de beste kwaliteit willen geven. De premium heeft maximale absorptie capaciteit en is gemaakt van hypoallogene materialen met een perfecte pasvorm. De elastische ‘ Flex’ zijkanten zorgen voor een perfecte pasvorm en draagcomfort overdag en ‘s nachts. De luiers zijn chloorvrij en bevatten geen latex, verzachtende lotions, kleurstoffen of parfums. Dotties luiers zijn bovendien gemaakt van cellulosewatten afkomstig van duurzame bosbouw.

Europrofit luiers

Europrofit luiers

Europrofit Baby Comfort luiers zijn budget luiers en verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. De luier is ontworpen om uw baby maximaal te beschermen tegen doorlekken; de luier is voorzien van een goed absorberende kern, waardoor het vocht snel naar de kern getrokken wordt en uw kindje droog blijft. Daarbij is de textielachtige buitenkant extra zacht en luchtdoorlatend. De anti-lekranden naast de elastische pijpjes helpen lekkage bij de beentjes voorkomen. De elastische pijpjes geven bovendien extra bewegingsvrijheid. Dankzij een perfecte pasvorm zit de luier comfortabel.