Zwitsal luiers

Zachte billetjes zijn blije billetjes met de comfortabele en zachte Zwitsal luiers. Alle kennis over babyverzorging heeft Zwitsal gebruikt om een luier te ontwikkelen, die niet alleen zacht is maar ook voldoende bewegingsvrijheid geeft. Zwitsal luiers houden de billetjes van je kindje langdurig droog, zowel overdag als ‘s nachts.

De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en hebben een optimale pasvorm die meebeweegt met je kindje. Bovendien zijn de luiers dermatologisch getest op huidvriendelijkheid en hierdoor geschikt voor de gevoelige babyhuid. De flexibele, zachte plakstrips sluiten comfortabel aan rond het buikje.

Door het gebruik van ultra absorberend materiaal houden de luiers de babybilletjes gedurende dag en nacht langdurig droog. De zachte en hoge randjes helpen daarnaast het doorlekken van de luier voorkomen.

Ongeparfumeerd met apart Zwitsal geurbuiltje. De luiers hebben een neutrale geur. Je kunt zelf bepalen of je de milde Zwitsal geur toevoegt met het bijgevoegde geurbuiltje.
Aangeboden door: Luieraanbiedingen.net

Pampers Simply Dry luiers

Pampers Simply Dry luiers

Pampers Simply Dry luiers is de lijn van Pampers met de meest aantrekkelijke prijs. Met Simply Dry’s verkrijg je Pampers droogheid opdat je baby de verbazingwekkende, altijd verrassende wereld kan blijven ervaren, terwijl jij verrast wordt door de prijs. Pampers Simply Dry heeft een tot 21% langer droogheidslaagje en tot 20% meer absorptiemateriaal wat leidt tot nog snellere absorptie. Ook geeft Simply Dry geeft extra bewegingsvrijheid dankzij de elastische FLEX zijkanten. Ook is er een “+”-maat: extra absorptie voor kinderen die veel drinken

Libero luiers

Libero luiers

Libero luiers worden wereldwijd verkocht, in Nederland zijn ze echter alleen bij Trekpleister of online verkrijgbaar. Libero luiers zijn zacht en comfortabel en voornamelijk bekend van de Up & Go luierbroekjes voor peuters.

Libero luiers hebben het Nordic Ecolabel, dat wil zeggen dat er bij de productie rekening wordt gehouden met het milieu.

Pampers Baby Dry luiers

Pampers Baby Dry luiers

Pampers Baby Dry zijn de meest bekende luiers van Pampers.De luier heeft een speciale dubbele laag die het vocht weghoudt – tot wel 12 uur. Zorg voor een gouden slaap voor je baby, zodat jullie allebei kunnen genieten van een wereld met steeds meer nieuwe vrienden.

Pampers Baby Dry, met rups flex en extra Slaap-Laagje. Het buikje van jouw baby kan tot wel 3cm dunner worden door in- en uitademen en door bewegen in de slaap. De rupsflex zorgt ervoor dat de luier mee beweegt om openingen en lekkage te voorkomen. Het extra Slaap-Laagje helpt om vocht tot 12 uur lang vast te houden en daarmee de huid te beschermen.

Pampers Active Fit luiers

Pampers Active Fit luiers zijn in 2012 als best getest door de Cosumentenbond. Pampers Active Fit is er voor eindeloos speelplezier. Zodra je baby begint te spelen, is hij niet meer te stoppen. Als je baby op verkenning gaat, wil je dat niets hem tegenhoudt. De Pampers Premium Protection Active Fit luiers blijven droog. Ze zijn ontworpen absorberende banen die het vocht gelijkmatig over de luier verdelen. Omring je baby in de zijdezachte materialen. Onze unieke Micro Parels absorberen het vocht en houden het diep in de luier vast. En de 3-way fit sluit comfortabel aan rondom het buikje, de beentjes en de billetjes. Zo staat niets je baby nog in de weg op zijn ontdekkingstocht.

Huggies luiers

Huggies luiers

Elke dag ontdekken baby’s nieuwe dingen. Proberen je tenen in je mond te doen, om te draaien of leren kruipen, elke dag is weer een nieuwe ontdekkingstocht! En hier hoort natuurlijk een luier bij die niet alleen de juiste bescherming, maar ook voldoende comfort en bewegingsvrijheid biedt. Huggies luiers beschermen tot wel 12 uur. De speciale elastische heupband en de ademende materialen zorgen voor deze bescherming, comfort en bewegingsvrijheid. Zo kan je kindje zich volledig richten op het ontdekken van de wereld. Het unieke Disney design maakt de Huggies luier extra leuk!
Aangeboden door: Luieraanbiedingen.net